Firma de Instalatii si Interventii Electrice, Termice si Sanitare in Bucuresti si Ilfov

Telefon:0768 821 084
Telefon Micro Electric Instal

Termeni si Conditii

Va multumim ca vizitati acest website. Speram ca veti fi incantati sa aflati mai multe despre www.microelectricinstal.ro


     • Utilizarea acestui site de catre dumneavoastră este conditionată de respectarea conditiilor generale de acces si de utilizare detaliate mai jos, precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile.


     • www.microelectricinstal.ro pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general, si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.


     • Informatiile de pe acest site sunt protejate conform legislatiei in vigoare. Scopul lor il reprezinta informarea publicului. Este interzisa preluarea continutului site-ului in orice scop.


     • www.microelectricinstal.ro nu poate fi facut raspunzator in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web.


     • www.microelectricinstal.ro nu garanteaza in nici un fel acuratetea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest site. www.microelectricinstal.ro nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obtine din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui site si nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii prezente pe site.


     • www.microelectricinstal.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul niciunui material prezentat pe acest site. Acestea sunt prezentate in scop informativ, si nu in scop commercial.


     • Orice utilizator care vizitează acest site o face pe propria raspundere. Materialele şi informatiile continute in acest site sunt furnizate în scop de informare generala, nefiind însotite de nici un fel de garanţii, explicite sau implicite


     • www.microelectricinstal.ro nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile site-uului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.


     • www.microelectricinstal.ro isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza în orice moment accesul la site, precum si Conditiile Generale. Aceste modificari si actualizari sunt opozabile/aplicabile utilizatorului de indata ce au fost postate pe site; prin urmare, utilizatorul trebuie să se raporteze in mod regulat la această rubrica pentru a verifica Conditiile Generale in vigoare.

CUM NE PUTETI CONTACTA?:

Daca aveti orice intrebari, reclamatii, sau comentarii cu privire la aceasta politica de confidentialitate sau la practicile noastre de colectare a informatiilor, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: contact@microelectricinstal.ro