Firma de Instalatii si Interventii Electrice, Termice si Sanitare in Bucuresti si Ilfov

Telefon:0768 821 084
Telefon Micro Electric Instal
servicii montaj reparatii centrale termice bucuresti

Instalare si Reparatii Centrale Termice

  Oferim servicii de instalare si reparatii centrale termice pentru persoane fizice si firme la cele mai mici preturi.

Serviciul de instalare si reparatii centrale termice in Bucuresti si Ilfov este asigurat instalatori cu experienta care respecta procedurile si toate etapele in procesul de instalare a centralei termice.

Instalarea centralelor termice are nevoie de cunostinte temeinice pentru a putea fi realizata cu succes, iar activitatea firmei noastre in acest domeniu ne-a oferit posibilitatea de a alcatui o echipa de profesionisti, buni cunoscatori a tot ceea ce inseamna serviciul calitativ de instalare centrale termice!

Instalam si reparam centrale termice pentru orice cladire sau imobil, in functie de necesitatile fiecareia. Astfel, pot fi instalate centrale termice mici, de apartament, care se monteaza pe perete, dar si centrale termice de mari dimensiuni si capacitati, ce pot alimenta cladiri si institutii foarte mari.

MICRO ELECTRIC INSTAL detine toate certificarile necesare
pentru instalarea centralelor termice:

  • Montaj Centrale termice pe gaz;
  • Montaj Centrale electrice;
  • Tehnician autorizat reparatii centrale termice;
  • Montaj si reparatii boilere;
  • Montaj si reparatii calorifere;
  • Termostate de ambient, montaj si inlocuiri;
  • Revizii, Curatare, Mentenanta Centrale Termice;
  • Instalator centrale termice Bucuresti;

Centrala termica este cel mai popular sistem de incalzire. Exista mai multe tipuri de centrale termice, in functie de sursa incalzirii. Cel mai des intalnite sunt centralele termice pe gaz, dar si centralele electrice.

Indiferent ce fel de centrala termica alegi, este in mod clar un avantaj sa alegi montajul unei centrale termice in locul incalzirii comune. Poti alege sa incalzesti intreaga casa sau doar anumite camere, poti stabili ce temperatura doresti si poti stabili incalzirea doar la anumite perioade ale zilei. Si nu iti incalzesti doar casa, ci si apa, rezolvand doua probleme in acelasi timp.

Desi suntem bucurosi sa va oferim servicii de instalare, revizie, curatare, mentenanta sau reparatii pentru centrala termica, dorim sa gasim o formulare mai potrivita pentru a va invita sa ne contactati. Va stam la dispozitie pentru a va ajuta in orice nevoie legata de centrala termica si va incurajam sa ne contactati pentru a discuta mai multe detalii despre serviciile noastre.

AI O URGENTĂ? 0768 821 084 APELEAZĂ-NE ACUM!

Intervenim de urgenta in orice zona din Bucuresti si Ilfov.

  Reparatii centrale termice in Bucuresti: Instalare, curatare, montaj, intretinere, service si inlocuire centrale termice, reparatii centrale boilere.

  Indiferent de ora la care are loc incidentul ne poti contacta si vom trimite cat mai urgent catre tine un instalator pentru a rezolva problema semnalata. Iti oferim servicii de urgenta in regim non stop!